Etter-timer Aksjehandel 101

Etter etterspørsel kommer hurtighandleren til gode. Prisene på verdipapirer som omsettes i handel med utvidede timer vil kanskje ikke gjenspeile prisene verken på slutten av vanlige markedstimer eller ved åpningen neste morgen. Og de våkner kanskje dagen etter for å finne at alt har endret seg, sammen med saldoen på investeringsregnskapet. Du handler gjennom elektroniske kommunikasjonsnettverk (ECN) og mørke bassenger. SPI lot seg forbli en del av Nasdaq-overbeviste handelsmenn til å kjøpe aksjen, og som du kan se ovenfor, handlet den opp med 11% i ettertid.

15 ET, sier han.

Det er ikke tilfelle i vanlig handelstid, når markedet er fullt av kjøpere og selgere og det er mange handelspartnere, og dermed øker sjansen for å få din foretrukne handelskurs. Umiddelbart etter at selskapet ga ut inntektene, hoppet FB fra kr26. Handelsspenninger kan imidlertid skjule utsiktene.

Investeringsprodukter

Det er et stand-up selskap som har stått tidens prøve. Men økningen kan virke etter at markedene har åpnet hvis ryktet viser seg å være ubegrunnet. Nyheter som kunngjøres etter åpningstid kan ha større innvirkning på aksjekursene. Men hva med potensielle risikoer? Ettermiddagshandel begynte virkelig å ta fart på 1990-tallet, da New York Stock Exchange hadde grønn opplyst institusjonell handel etter 4 år. For eksempel beskrev jeg en indikator som virkelig kan forutsi når Fed kommer til å ombestemme renten med høy grad av nøyaktighet, side 11. Hvis store nyheter om et selskap går i stykker, vil det påvirke prisen i ettermiddagshandel, og prisen vil stige eller falle avhengig av nyheter.

Hvis du fortsetter med å bestemme deg for å handle i ettertidshandel, må du først sørge for å fjerne at verdipapirhandel i et marked etter markedet er i orden med din handelsplattform. Mange av ettermiddagshandlerne er profesjonelle med store institusjoner, for eksempel aksjefond, som kan ha tilgang til mer informasjon enn individuelle investorer. En del av dette kommer av det faktum at det er et stort internasjonalt selskap som driver virksomhet til enhver tid, men det er også fordi det noen ganger opplever uventede prisbevegelser. Etter timer er handel vanligvis forkortet med forkortelsen AH. Postmarkedet vil alltid ha mindre likviditet enn vanlige markedstimer.

Hva er handel etter timer? Ta en titt på diagrammet over. Kreditt og gjeld, når du har lastet opp et bilde, kan det kjøpes om og om igjen. Hvis systemet ikke finner en kamp, ​​vil ordren bli kansellert eller avholdt inntil ordinær handelstid. Priser alt avhenger av informasjonen som er tilgjengelig og viljen til kjøpere og selgere til å møte til en avtalt pris.

  • Trekk opp Nasdaqs nettsted, og du kan til og med se på ettermiddagshandler rulle inn.
  • Hvorfor vil du ønske å handle på fritid?
  • Investorer kan bruke AHT for å svare raskt på nyheter som bryter utenfor vanlig handelstid, uten å måtte vente på at børsene åpnes igjen.
  • Handel i lengre tid skjer når de store børsene er stengt, så ordrer blir bestilt gjennom datastyrte handelssystemer, eller elektroniske markeder.

Medlemskapet Er Gratis

Hun sa at klienter har en tendens til å opptre impulsivt når de ser store markedsbevegelser på telefonene sine eller på forretningskanaler som CNBC. For aksjer med begrenset handelsaktivitet kan det hende du finner større kurssvingninger enn du ville sett i løpet av vanlig handelstid. Mange selskaper slipper inntekter etter avslutningen av den ordinære økten.

  • Bestillinger etter timer er bare bra for den aktuelle økten de er plassert i og overføres ikke til noen annen økt.
  • Hvis du er ute etter en fordel i aksjehandelen din, kan det å plassere handler i førmarkedet og/eller etter økter etter handelstimer være et flott sted å starte.
  • Bestillinger som ikke er garantert Mens en ordre aldri er 100% garantert, er det en større risiko enn at en ordre ikke blir utført etter timer.
  • Optionsxpress tilbyr handel fra kl.
  • Du må spørre firmaet om det vil rute bestillingen din for utførelse til det andre ECN.

Motley Fool Returns

Handelsgulvet stenger, de fleste investorer drar hjem til familiene sine, og flyktigheten reduseres kraftig. Hvis du for eksempel legger inn en ordre om å kjøpe 200 aksjer til kr45, ser datamaskinen ut om det er en ordre om å selge minst 200 aksjer til kr45. Ved å klikke på fortsett nedenfor og bruke våre nettsteder eller applikasjoner, godtar du at vi og våre tredjeparts annonsører kan: I teorien skal investorer kunne handle direkte med hverandre når som helst. Etter timer er handel vanligvis forkortet med forkortelsen AH.

Risikoen er reell, men fordelen er at du kan gjøre handler basert på ny informasjon uten å vente til markedene åpner igjen. Det er så stor interesse for verdipapirhandel at store utvekslingstjenestemenn for lenge siden slo fast at det var behov for ekstra "ettertimer" -handel - og ideen har flydd siden den gang. Du kan også delta i handel før markedet, som finner sted morgenen før markedene åpner - før 9:

Måter å Investere Med Oss ​​på

Dette er at de store grepene er tøffe å komme på. Dagen Angel og jeg så på Facebook-aksjen, hadde investorene handlet 15 millioner aksjer da markedene var åpne. For eksempel blir kvartalsvise resultatresultater publisert i løpet av markedet før og etter markedet. Men hvis du jager ned mindre aksjer med høyere volatilitet, eller øre aksjer, må du ta hensyn til inntektsutgivelser og nyhetshendelser. Det fører til lavere odds for å få kjøps- eller salgsordre utført og ikke få den handelskursen du forventet ved transaksjonen, sammenlignet med standard handelstid. Du bør konsultere megleren din og lese eventuelle avsløringsdokumenter om dette alternativet. I tillegg betyr det at så få mennesker handler i ettermiddagssesjonen, at markedene kan svinge rundt med mye. Noen selskaper tillater bare investorer å se tilbud fra det ene handelssystemet firmaet bruker for ettertidshandel.

Følg disse koblingene for å lese mer om relaterte emner: Det er langt færre som handler i lengre tid. Vi har utvidet vårt utvalg av ettertider til å dekke flere internasjonale markeder og sektorer som tech, slik at du kan få tilgang til enda mer av markedet døgnet rundt. Avgjørelsen om å handle etter timer avhenger selvfølgelig av dine investeringsmål, handelsstil og risikotoleranse. Som nevnt ovenfor tillater de fleste meglerfirmaer bare begrensningsordrer i lengre timer, noe som betyr at ordrene dine bare blir utført hvis de blir matchet med en kjøper eller selger til den prisen du har satt eller bedre. Dette kan utgjøre en risiko for handelsstrategien din, og føre til tap av kapital. Det overlater dine ordrer til å ikke bli utført i det hele tatt. Avgjørelsen om å handle etter timer avhenger selvfølgelig av dine investeringsmål, handelsstil og risikotoleranse.

Gebyrer og handelsoppgjør - Gebyrer for langvarig handel er basert på Schwabs standardgebyr og avgiftsplan. Whirlpool hevet også sin retningslinje for 2020 og forventer nå en løpende utvannet inntjening per aksje på 14 dollar. Mandag til fredag, 4: De fleste handelsmenn vil fortelle deg at de liker å kjøpe og selge i pre-market og etter lukketid, fordi de vil være i stand til å reagere raskt på nyhetsmeldinger som kan oppstå når det vanlige markedet er stengt. Men hvis du selger aksjer til kr60, vil du ha låst inn gevinstene dine. Våre forex roboter finner handler automatisk for deg, selv om dette er en subjektiv beslutning, vil de beste automatiserte programvarene for handel alle ha gunstige anmeldelser fra både brukere og eksperter. Bare for å forsterke min stilling til dette, la oss nå ta en titt nedenfor på hva som skjedde med denne aksjen/ETF-prisen de neste ukene etter dette: Hvis en ordre ikke blir utført i løpet av en spesifikk ettertidsøkt, utløper ordren på slutten av økten og ruller ikke til neste tradisjonelle eller ettertidsøkt. Volumet av omsatte aksjer er også mye lavere.

5 Kundevurderinger

Det anses derfor for å være svært uetisk. Hvis du er klar til å bli matchet med lokale rådgivere som vil hjelpe deg å nå dine økonomiske mål, kan du komme i gang nå. 71 på inntekter på 5 dollar.

Mer

Normale markedstimer er 9: Fordi mange andre mennesker gjør det samme. Hvis handel etter timer er noe du trenger i en megler, må du forsikre deg om at du forstår reglene, fordi hver megler har forskjellige begrensninger. Til slutt handler noen handelsmenn i løpet av de utvidede timene for enkelhets skyld. Stoppordre og mer komplekse ordrer (for eksempel en ordre som ikke fungerer) eller bestillinger om kjøp av aksjefond, obligasjoner eller opsjoner, aksepteres ikke i løpet av åpningstiden.

Selgeren sier hvor mye hun vil ha for en aksje, og kjøperen sier hvor mye han er villig til å betale. Forhåndsmarkedshandel og etterarbeidstid blir noen ganger referert til i fellesskap som utvidet åpningstider. Denne nyheten kan ha store, uventede effekter på en aksjekurs, spesielt kombinert med effekten av lavere likviditet og høyere volatilitet som beskrevet ovenfor. Denne prisusikkerheten kan føre til alvorlige konsekvenser for handelsplanen din. Fordi generelt færre aksjer handler etter timer, kan det være store spredninger mellom budet (den høyeste prisen som tilbys av alle kjøpere) og spørsmålet (den laveste prisen som tilbys av alle selgere).

Du må komme lenger fra budprisen for å sikre deg en handel. For meg, hvis du handler etter timer for å få raske grep, er det hva du bør gjøre. På ettertidsmarkedet kan du derimot bare se priser fra ett sted, og disse gjenspeiler kanskje ikke prisene som vises i andre elektroniske handelssystemer med samme sikkerhet. Dette gjør det vanskeligere å konvertere aksjer til kontanter. Evne til å reagere på nyhetshendelser:

Er du bare en handelsjunkie som lever av adrenalinet i markedet?

Tickers

Siden 1986 har den nesten tredoblet S&P 500 med en gjennomsnittlig gevinst på + 26% per år. Noen tredjeparts ECN-er som lar deg handle verdipapirer utenfor større børser som NYSE eller NASDAQ. For eksempel aksepterer mange meglervirksomheter bare ubetingede grenseordre for kjøp, salg og kortsalg. Selskapet la til 1. Avhengig av megling, kan det imidlertid hende du fortsatt kan kjøpe og selge aksjer etter at markedet har stengt, i en prosess kjent som ettertidshandel. Kanskje handler det om å tjene noen raske kontanter på et kort salg, eller en overraskelsesreaksjon på inntjeningen. En liter bensin kostet kr1. Analytikere hadde forventet en inntjening på 53 cent per inntekt på 580 millioner dollar per aksje.

Kanskje den største: Det frister investorene til å reagere på en nyhetshendelse, i håp om å få et raskt overskudd

Hver børs har sine egne offisielle åpningstider. I praksis betyr dette at det vil være vanskeligere å få en handel utført som en gunstig pris. Lavere likviditet resulterer også i en større spredning mellom budet og prisantydningen. Så hvorfor tilbyr ettertidstimer flere muligheter? Dette muliggjør flere handelsbeholdninger mellom fond og algoritmer og kutter ut aksjemeglere og deres gebyrer i midten. PANW aksjer handles til et fremtidig PE-multiplum på 29x, noe som indikerer at aksjen er rimelig verdsatt og bør bevege seg høyere fremover. De fleste aksjer kan imidlertid omsettes før eller etter disse timene.

For å være notert på Nasdaq eller NYSE, må et selskap oppfylle spesifikke økonomiske, rapporteringsmessige og regulatoriske standarder. Aksjemarkedsføring før markedet foregår før aksjemarkedet åpner for sine ordinære åpningstider kl. 9: I tillegg gir handel etter timer investorer mulighet til å reagere på nyhetshendelser som påvirker prisen på aksjer og fond og genererer handler å dra nytte av, eller distribuere en defensiv strategi som svar på markedsnyheter. Så en aksje som er kjøpt etter timer dagen før dens eks-utbyttedato er kvalifisert til å motta utbyttet. Noen mindre børser tilbyr nå utvidede timer. Som Robinhood Gold-kunde har du fortsatt tilgang til ekstra kjøpekraft og større øyeblikkelige innskudd fra bankkontoen din. La oss snakke meglere.

Store institusjonelle investorer utgjør majoritetskjøpere og selgere i markedet for utvidede timer. Vi samarbeider med tredjeparts annonsører, som kan bruke sporingsteknologier for å samle informasjon om aktiviteten din på nettsteder og applikasjoner på tvers av enheter, både på våre nettsteder og over Internett. Det kan være større volatilitet i handel med utvidede timer enn i vanlige markedstimer. Kjøpere og selgere som handler gjennom elektroniske markeder kan oppleve betydelige forsinkelser før ordrene deres blir fylt ut, og noen ordrer kan ikke utføres i det hele tatt. Cavanaugh råder i utgangspunktet investeringsrådgivere, som har kunder på den andre linjen.

Du vil se flere skjulte ordrer og andre avanserte utførelsesstrategier i løpet av timene.

Varme Emner

Dette kan skyldes en betydelig økonomisk utvikling eller selskapsmelding som har skjedd utenfor handelstiden. I løpet av timene, ECN-er frivillig, er de ikke pålagt å tilby likviditet eller de beste prisene til deg. Det kan være mye volum i aksjen totalt sett, men ikke nødvendigvis til den prisen du ønsker å komme inn eller ut til. Roku-aksjen øker med omtrent 113% de siste 12 månedene, langt foran S&P 500. Opsjonsmarkedet er imidlertid stengt, og det er fortsatt rikelig med usikkerhet om gevinstene vil holde.

Som et resultat kan bestillingen bare delvis utføres, eller ikke i det hele tatt. Følg ham på @marinonachison og følg Barrons Next på @barronsnext. Du får bare ekte stemning når alles handler samtidig, mer eller mindre. Å finne den rette økonomiske rådgiveren som passer dine behov, trenger ikke å være vanskelig. Ettertidshandel - også kjent som utvidet timeshandel - er kjøp og salg av verdipapirer etter at de store markedene har stengt.

Negativene her har mest å gjøre med risikoen for denne handelsstrategien, som det er mange av. Husk at handel etter åpningstider fremdeles er domenet til store nettoverdier og institusjonelle investorer med mer ressurser enn du har, så vel som andre individuelle investorer med samme motivasjon som deg. Bestillinger etter timer er bare bra for den aktuelle økten de er plassert i og overføres ikke til noen annen økt. Hvis du ønsker å utforske temaet etter etterspørsel etter handel, hvorfor ikke ta en titt på noen andre relaterte vilkår i vår omfattende online ordliste? Tross alt er selskapet nødt til å gjøre en konferansesamtale, og analytikerne må gjøre oppdateringer til sine anbefalinger. Dette er blitt presset frem av 'høyfrekvente handelsmenn' som bruker algoritmer for å gjøre sine handler og gi likviditet.

Risiko For å Handle Aksjer Etter Timer

15.00 var det fortsatt god bevegelse for handler. Etter hvert som mer handel skjer elektronisk, har ideen om et marked med en fast plassering blitt utdatert. Men i løpet av de to siste tiårene har ECN blitt mer utbredt og brukervennlig, og noen er nå spesielt designet for behovene til detaljinvestorer.

ET dagen etter. Handel skjer først og fremst på børser (NYSE Euronext og andre regionale markeder) og på NASDAQ gjennom en rekke arenaer, inkludert markeds beslutningstakere og ECNs. Handel skjer gjennom et ledende elektronisk marked. Mange ordretyper og begrensninger aksepteres. Markedet er tynt, og det favoriserer raske handelsmenn. 30 am Eastern?

Etter timer er handel ikke for besvimelse av hjertet. Den lar deg reagere på hendelser som oppstår etter 4 s. Har du noen gang slått på nyhetene og hørt rapporter om hvordan et selskap gjør det i ettermiddagshandel etter en stor inntektsmelding? Du har alltid valget mellom å oppleve nettstedene våre uten personlig annonsering basert på nettlesingsaktiviteten din ved å besøke DAAs Consumer Choice-side, NAIs nettsted og/eller EUs online valgside fra hver av nettleserne eller enhetene dine.

Abonnent Logg på

Det kan være ekstra gebyrer og andre begrensninger involvert. For å gjøre dette, er mange eller alle produktene som er omtalt her fra våre partnere. Det kan du faktisk ikke.

005 gebyr per aksje for lengre timers handler. 42 millioner og EPS på kr1. Vi har for eksempel dyptgående definisjoner for handel, handelsmann, verdipapirer og sluttkurs. Så lenge du har tolket listene riktig og lagt merke til markedsnyheter, kan du noen ganger handle mer komfortabelt på svært ustabile aksjer. I eksemplet med en inntektmelding, må du vite på forhånd når det er og bør ha forskjellige scenarier utarbeidet i forkant av nyhetsoppgaven, basert på forskjellige resultater. Jeg ga detaljerte eksempler på hvordan du kan skrive vinnende handelsplaner, og diskuterte reglene for marginhandel, og ga eksempler på hvordan du kan holde deg utenfor problemer og hva du ikke skal gjøre, hvis du vil holde deg i handelen. Fordi handelsvolumet er lavt, kan det hende du ser lavere bud for selgerordrene dine, noe som betyr at en ordre kan bli utfylt eller at den kan fylles til en pris under hva du kunne ha tjent i løpet av normale timer. Hvis du for eksempel legger inn en ordre om å kjøpe 200 aksjer til kr45, ser datamaskinen ut om det er en ordre om å selge minst 200 aksjer til kr45.

Relaterte Vilkår

I tillegg kan lavere likviditet føre til større budspørsmål. All handel etter markedet skjer med grenseordrer, da markedsordrer er forbudt og for farlige. De fleste aksjer har ingen aktivitet i ettertidsmarkedene. Noen aksjer vil rett og slett ikke handle etter timer.

Du vil vite hva en spesifikk aksje har gjort i tidligere ettertidsmarkeder. 4 millioner nye aktive kontoer, mangler FactSet's 1. Bare kjøp eller korte en aksje som du er ganske sikker på at du kan tjene penger på. Med færre aktive næringsdrivende kan en person nab gunstige priser som kanskje ikke er tilgjengelige når likviditeten kommer inn i markedet igjen. Det er gode grunner til å handle verdipapirer etter timer - hvis du vet hva du gjør. Selv om handel utenfor det vinduet - eller "etter lukketid" -handel - har skjedd i noen tid, var det for det meste begrenset til investorer med høy nettoverdi og institusjonelle investorer.

Vanligvis er ettermiddagshandel tyngst i løpet av de to første timene etter at markedet stenger, og faller kraftig utover det.

Dataforsinkelser: Det er to økter hvor dette finner sted: For eksempel åpner TD Ameritrade sin åpningstid etter kl. 4: Enkelte aksjer er muligens ikke tilgjengelige for handel etter timer, hvis interessen for disse aksjene vanligvis er lav. Dessverre har også denne fordelen en ulempe. Usikre priser: Risikoer forbundet med ettermiddagshandel inkluderer mindre likviditet, store spredninger, mer konkurranse fra institusjonelle investorer og mer volatilitet. Tilsynsmyndighetene er imidlertid ikke opptatt av mørke bassenger.